Home   |   Nacionalni park Kornati   |  Izleti brodovima   |  O nama

O NAMA
   
Turistička agencija Arta - Murter  

Turistička agencija - Arta
Turistička agencija Murter-Kornati Arta je nova, moderna hrvatska agencija sa sjedištem u Murteru, osnovana 2003. godine. Osnovna djelatnost agencije je pružanje usluga posredovanja pri iznajmljivanju privatnog i hotelskog smještaja, posredovanje pri iznajmljivanju plovila, organizacija izleta, izrada web stranica, prodaja suvenira.

Ciljevi djelovanja
Cilj nam je biti najbolji i najpotpuniji izvor informacija o ovom atraktivnom, otocima najbogatijem području u cijelom Sredozemlju. Da bismo privukli Vašu pažnju i dio ljepote ovog kraja što zornije prenijeli u vaše domove, prikupili smo veliku količinu informacija i napravili vlastite orginalne fotografije, kako bi Vaš dolazak i izbor odgovarajučeg smještaja učinili za Vas što lakšim.
Karte, informacije o naseljima, plažama, feštama, samo su neki od sadržaja, koje smo prezentirali, kako biste se mogli malo „prošetati“ Dalmacijom, upoznati njene ljepote, ljude i običaje.

Zaąto odabrati usluge naąe agencije?
- imamo velik izbor ponude
- nastojimo što bolje udovoljiti individualnim željama i potrebama svakog klijenta
- nudimo kvalitetnu uslugu, koja ne zavrąava rezervacijom smještaja, već uključuje brigu za posjetitelje, od njihovog dolaska do odlaska, a ljubazno osoblje agencije Vam je na raspolaganju u toku cijelog dana
- osobno poznajemo sve pružatelje usluga
- dajemo detaljne informacije o svakom objektu, velik broj fotografija interijera i eksterijera, te pozicije na karti, da bismo mogli eliminirati za Vas neugodna iznenađenja.
- nudimo i organizaciju dodatnih sadrľaja, kao što su izleti, ronjenje, najam brodova kako bi Vaš odmor bio što zanimljiviji.


Lokacija
Agencija se nalazi na samom ulazu u mjesto Murter. Kada ugledate tabelu sa oznakom Murter, nakon nekoliko stotina metara, sa lijeve strane pojavit će se uvala Čigrađa, sa predivnim pogledom na Kornatsko otočje, a sa Vaše desne strane, uz samu cestu, ugledat ćete agenciju Murter-Kornati Arta.

Poslovnica - Turistička agencija "ARTA"
Adresa: Podvrtaje 21., 22243 Murter, Croatia
Tel.: ++ 385 (0)22 436 544
Fax: ++ 385 (0)22 436 545
Mob.: ++ 385 (0)91 5905959
E-mail: josip@murter-kornati.com
Web: www.murter-kornati.com
        www.arta-adriatic.com
        www.kornati-excursions.com
Sjedište obrta"MURTER-KORNATI"
Adresa: Kornatska 13., 22243 Murter, Croatia
Fax: ++ 385 (0)22 435 862
Mob.: ++ 385 (0)91 5905959
E-mail: josip@murter-kornati.com
Web: www.murter-kornati.com
        www.arta-adriatic.com
        www.kornati-excursions.com


 
Turistička agencija Arta - Murter Turistička agencija Arta - Murter Turistička agencija Arta - Murter Turistička agencija Arta - Murter Turistička agencija Arta - Murter Turistička agencija Arta - Murter

Home
Nacionalni park Kornati
Nacionalni park Kornati I  Što vidjeti u NP Kornati? I  Karta Np Kornati  I  Smještaj u NP Kornati
Izlet u Nacionalni park Kornati brodom
Brod Barbarinac  I  Brod Otac Božidar  I  Brod Račić  I  Brod Bolivar  I  Brod Torcida  I  Brod Galeb  I  Brod Visko
O nama
O nama I  Kontakt

developed by Arta